Elinvoimatoimialan organisaatiomuutoksen valmistelu jatkuu

14.03.23

Rovaniemen kaupunginhallitus kokoontuu maanantaina 20.3.2023. 

Hallitus käsittelee muun muassa kaupungin nykyisen elinvoimatoimialaa koskevan organisaatiomuutoksen valmistelun jatkoa. Työntekijöiden kanssa on käyty valmisteluun liittyvät yhteistoimintaneuvottelut ja nykyisen toimialan alaiset lautakunnat ovat antaneet esityksestä lausuntonsa. 

Kaupunginjohtaja esittää valmistelua nyt jatkettavan siten, että kaupunginhallituksen 30.1.2023 käsittelemän neuvotteluesityksen mukaisesti elinvoimapalvelujen toimiala jaettaisiin kahdeksi toimialaksi, teknisiin palveluihin ja elinvoimapalveluihin. Muutokset eivät johtaisi irtisanomisiin, osa-aikaistamisiin tai lomautuksiin. Myös toimielimet pysyisivät ennallaan. 

Kaupunginhallituksen käsittelyssä on myös muun muassa Rovaniemen kaupungin lausunnot Sairaalanniemen asemakaavamuutoksesta tehtyyn kahteen valitukseen. Lisäksi hallitus käsittelee riskienhallintasuunnitelman vuodelle 2023 sekä riskienhallintaraportin vuodelta 2022. 

Kaupunginhallituksen esityslista on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: https://rovaniemi.cloudnc.fi/fi-FI/Toimielimet/Kaupunginhallitus/Kokous_2032023

Voit olla kiinnostunut myös näistä!