Kuru Lounge on omaan käyttöön vuokrattava elokuvateatteri aivan Rovaniemen keskustassa Valtakadulla. Pehmeät nahkasohvat, säkkituolit, valtavan kokoinen valkokangas ja upeat soundit sekä pelikonsolit takaavat onnistuneen viihdeillan.

Kävimme tutustumassa Kuru Lounge elokuvateatteriin ja onhan se vain huikea paikka viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Tilassa on popparikone ja sinne voi tilata snackejä, limsaa, karkkeja ja kaikkea, mitä viihdepläjäys tarvitsee. Elokuvateatteri Kuru Loungesta saat lisätietoja osoitteesta https://kurulounge.fi/

100 huikeaa kohdetta Lapissa on Rovaniemi Onlinen ohjelmasarja, missä esitellään monipuolisesti Lapin maakunnan alueen yrityksiä sekä heidän toimintaa. Kohderyhmä sarjalla on Lapista kiinnostuneet kotimaiset ihmiset.

Timo Tapaninen

Olen Rovaniemi Onlinen perustaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Toimin myös Rovaniemi Onlinen omistavan Evigo Oy:n veturina. Kiinnostuksen kohteeni ovat paikallisuudessa sekä siinä, miten yritysten tarjoamat palvelut saataisiin paremmin meidän kaikkien tietoon. Minulla on yksi vuonna 2014 syntynyt poika. Asun Rovaniemellä ja olen kotoisin Posiolta.

Näytä kaikki julkaisut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *