Rovaniemen Minimanin rakennustyöt ovat käynnissä, ja uuden ajan ruoka- ja käyttötavarakauppa avataan ensi syksynä. Uutta Minimania johtamaan on nimitetty rovaniemeläinen, 41-vuotias Harri Kalla. Harri on koulutukseltaan restonomi ja hän on hankkinut laajan kaupan alan kokemuksen useissa vastuullisissa tehtävissä toimittuaan mm. kauppiaana K-ryhmässä ja myymäläpäällikkönä Lidlissä. Minimanijohtajan tehtävään hän siirtyy Clas Ohlsonilta, jossa hän on viimeisten vajaan 12 vuoden aikana työskennellyt eri tehtävissä Iso-Britanniassa, Saksassa ja Suomessa Rovaniemellä.

Vapaa-ajallaan Kalla kuntoilee monipuolisesti. Kuntosali, hiihto ja lenkkeily kuuluvat harrastuksiin ja myös jääkiekko on lähellä sydäntä. Lomillaan Kalla viettää usein karavaanarielämää avopuolison ja perheen lasten kanssa asuntovaunulla matkaillen, mikä on hyvä vastapaino kiireiseen työelämään.

”On mielenkiintoista päästä nyt toteuttamaan Rovaniemelle täysin uutta suurta hypermarkettia koko Lapin asiakkaita palvelemaan. Minimanin keskiössä ovat edulliset merkkituotteet, suomalainen ruoka ja laajat hedelmä- ja vihannesvalikoimat sekä aina tuore leipä, unohtamatta laajaa kodintavaroiden, sisustamisen, vapaa-ajan, työkalujen ja muun käyttötavaran valikoimia. Minimanin valikoima on kaikkiaan yli 100 000 nimikettä ja Rovaniemellä siihen päälle tulevat vielä paikalliset tuotteet, joten ohjattavaa ja hallittavaa tulee riittämään”, Kalla toteaa.

”Olen iloinen, että saamme Harrin osaamisen ja kokemuksen sekä paikallistuntemuksen käyttöömme. Rakennusprojekti on edennyt hyvin, mutta asiakkaitten palvelun ja tulevan kaupan hengen luovat osaavat henkilöt, joita Harri lähtee luotsaamaan”, toteaa Minimanin toimitusjohtaja Heikki Tynjälä.

MINIMANI YHTIÖT OY

•Perheyritys, itsenäinen vähittäiskauppaketju. Tarjoaa Ruokaa, päivittäistavaroita ja käyttötavaraa.

•Liikevaihto vuonna 2018 oli 114 miljoonaa euroa, liikevoitto 3,6 miljoonaa euroa ja omavaraisuusaste 55,3 %.

•Kuuluu liikevaihdolla mitattuna Suomen 500 suurimman yrityksen joukkoon.

•Vakituisia työntekijöitä tällähetkellä noin 350.

•Rovaniemen Minimani tulee työllistämään n. 50 henkilöä suoraan ja epäsuorasti kymmeniä lisää

•Hypermarketit sijaitsevat Jyväskylässä, Kokkolassa, Lempäälässä, Seinäjoella ja Vaasassa.  Yhtiön hallinto- ja tukipalvelut sijaitsevat Seinäjoella.

•Kattava päivittäistavaravalikoima, laaja valikoima kansallisia ja kansainvälisiä merkkituotteita syömiseen, kosmetiikkaan, pukeutumiseen, remontoimiseen, asumiseen ja vapaa-aikaan liittyen sekä näiden lisäksi oman maahantuonnin ansiosta edullinen käyttö- ja kausitavaravalikoima.

•Monipuolinen lisäpalvelutarjonta erikoisliikkeineen ja kahvila-ravintoloineen.

•Lisätietoja: www.minimani.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *