Vennivaaran ja Länsikankaan välisellä Heposuontiellä läpiajoliikenne on kielletty tällä ja ensi viikolla lauantaihin 24.7. asti. Parhaillaan tiellä tehdään asfaltoinnin pohjatöitä, ja asfaltointi alkaa keskiviikkona 14.7. Rakennustyömaille ajo, joukkoliikenne ja kevyen liikenteen kulku on töiden ajan sallittua.

Tietyöt sijoittuvat Vennivaarantien ja Kiveliöntien väliselle osuudelle, jolla on pituutta noin kaksi kilometriä.

Tietyöt sijoittuvat Vennivaarantien ja Kiveliöntien väliselle osuudelle, jolla on pituutta noin kaksi kilometriä. Asfaltoinnin ajan Heposuontietä pitkin ei voi ajaa esimerkiksi Vennivaarasta Teollisuuskylään tai toisinpäin. 

Kaistoja tullaan lähipäivinä sulkemaan päällystystöiden vuoksi, ja tiellä kulku hidastuu merkittävästi. Lisäksi tiellä on paljon erilaisia koneita, jotka voivat aiheuttaa vaaraa muulle liikenteelle.

Hankkeen pääurakoitsijana toimii Kaukomaa Oy.

Asiasta tiedotti ensimmäisenä Rovaniemen Kaupunki

Uutiset-Rovaniemi-Online-Arctic-Desing-Shop-banneri-770x

Timo Tapaninen

Olen Rovaniemi Onlinen perustaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Toimin myös Rovaniemi Onlinen omistavan Evigo Oy:n veturina. Kiinnostuksen kohteeni ovat paikallisuudessa sekä siinä, miten yritysten tarjoamat palvelut saataisiin paremmin meidän kaikkien tietoon. Minulla on yksi vuonna 2014 syntynyt poika. Asun Rovaniemellä ja olen kotoisin Posiolta.

Näytä kaikki julkaisut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *