fbpx
Rovaniemi-Online-uutiset-koronavirus-FysiCare-fysioterapia-paikallinen-yritys-Rovaniemi-Lappi-Suomi1

Hyvinvointia pahoinvoinnin keskellä – FysiCare tarjoaa etäfysioterapiaa koronakriisin aikana

Auttamalla itseäsi autat myös paikallista pienyrittäjää

Tässä koronantäyteisessä tilanteessa, kun tulevaisuus tuntuu epävarmalta, ei välttämättä tule ensimmäisenä mieleen kuntoutusasiat.  Emme kuitenkaan voi vaikuttaa ulkoisiin tekijöihin tai niiden vaikutukseen itseemme, mutta voimme varustautua niihin omaa sisäistä hyvinvointiamme kehittämällä.

Terveysongelmien ennaltaehkäisyn tärkeys korostuu kriisin keskellä ja varsinkin kehon vastustuskyvyn parantaminen tuntuu järkevältä ennaltaehkäisevänä toimena näinä aikoina. Palauttava liikunta, ravitseva ruoka, rentoutuminen, stressinhallinta ja itsestä mukavilta tuntuviin asioihin keskittyminen nostavat yhdessä vastustuskykymme huippuunsa.

Fysioterapia myös ennaltaehkäisee

Toisin kuin yleensä ajatellaan, fysioterapian yhtenä tavoitteena on sairauksien ja vaivojen ennaltaehkäisy. Fysioterapiaan tullaan usein vasta siinä vaiheessa, kun ongelmia ja oireita on jo ilmennyt.

Fysioterapeutti ja FysiCaren perustaja Jenni Niiranen tarjoaa holistisella kuntoutusotteellaan kaikki fysioterapiapalvelut etänä koronakriisin aikana.
”Palvelutarjontaani kuuluvat tuki- ja liikuntaelinfysioterapia – selkä- tai niska-hartiaseudun vaivojen hoito, äitiysfysioterapia, käsittäen muun muassa odottavan äidin jaksamisen, synnytykseen valmistautumisen sekä synnytyksestä palautumisen. Lisäksi tarjoan lantionpohjan fysioterapiaa, kivuliaan yhdynnän ja virtsankarkailun hoitamiseen sekä hengityselinfysioterapiaa, hengityslihasten vahvistamiseen, vastustuskyvyn parantamiseen ja stressinhallintaan”, Niiranen kertoo.

Kaikille FysiCaren palveluille, myös hieronnoille, on ostettavissa lahjakortteja, jotka toimitetaan postitse tai yrittäjän toimesta suoraan postilaatikkoon.
”Auttamalla itseäsi autat myös paikallista pienyrittäjää näinä vaikeina aikoina”, Niiranen muistuttaa.

Etäfysioterapian ajanvaraus p. 040 744 5829

Hinnat: 30 min/35 e, 45 min/45 e, 60 min/55 e 

FysiCare

Fysioterapeutti Jenni Niiranen

Valtakatu 4A, 2. krs. 96100 Rovaniemi

p. 040 744 5829

info@fysicare.com

Nettisivut: www.fysicare.com

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiisi!
Hyväksyn tietosuojalausekkeen ja käyttöehdot. Palvelun tarjoaa MailChimp ( Lue tästä GDPR )
Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat aina ajankohtaiset Rovaniemen seudun uutiset ja tiedot tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi.
Inhoamme spämmiä. Emme anna sähköpostiosoitettasi kenellekään ulkopuoliselle!
Rovaniemi-Online-Arctic-Dreams-House-banner-960x400-uutiset-Rovaniemi-Lappi-Suomi
Jaa somessa
Arvostele tämä artikkeli

toimitus@rovaniemionline.fi

Ei kommentteja

Jätä kommentti

X
X