fbpx
Rovaniemi-Online-livestream-keikka-Janne-Raappana-musiikki-Rovaniemi-Lappi-Suomi

Janne Raappana ja The Bilebändi räjäyttävät kotisohvat vappuaattona

Viimenen julkinen esiintymiseni tapahtui Joulupukki matkaan jo käy -tapahtumassa joulukuussa, joten onhan se hienoa päästä taas lavalle

Taikakuu iskelmäyhtyeen entisenä solistinakin tunnettu Janne Raappana sekä The Bilebändi ovat takuuvarmasti vappuaaton hengenluojat korona-streamaus-keikkojen saralla. Yhteiskeikka lähetetään perinteisten vappubileiden järjestämispaikalta eli Rovaniemen tanssipyhätöstä Ravintola Valdemarista torstaina 30.5 klo 20:00 alkaen.

Takavuosina ahkerasti tanssilavoilla keikkaillut Janne Raappana odottaa vapun live-stream-keikkaa innolla.
“Viimenen julkinen esiintymiseni tapahtui Joulupukki matkaan jo käy -tapahtumassa joulukuussa, joten onhan se hienoa päästä taas lavalle. Soitamme bändin kanssa noin 40 minuutin setin, mikä kulkee nimellä Tarinoita rakkaudesta”, Raappana paljastaa.

Jo vuosia Raappana on toiminut Palojärven Lomakeskuksen vetäjänä Rovaniemellä. Mikä sai miehen hiljentämään keikkatahtiaan?
– Aikoinaan musiikkiharrastuksesta tuli minulle työ, nyt olen löytänyt rakkaan harrastukseni uudelleen. Teen noin 20-30 keikkaa vuosittain ja se on juuri upea määrä. Samalla voin antaa lähes kaikkeni lomakeskukselle ja se sopii tähän elämänvaiheeseen paremmin, yrittäjä-muusikko kertoo.

Livestream-keikat nykyään suosittuja

Nykyisistä livestream-keikoista eli niin sanotuista koronakeikoista on tullut varsin suosittuja. Vappuaaton toinen esiintyjä The Bilebändi keräsi edelliselle keikalleen yli 14 000 näyttöä muutama viikko sitten. Bändin basistin Marko “Make” Ruohomäen mukaan se on hurja määrä katsojia.
“Empä muista milloin meidän livekeikkoja oltaisiin katsottu niin paljoa. Tässä on sellainen yhdessä tekemisen meininki ja usko tulevaisuuteen esiintyvien taiteilijoiden keskuudessa. Jokaisesta aistii, että näiden streamausesiintymisien kautta halutaan viestiä maailmalle, että me pärjätään kyllä, Ruohomäki kertoo.

Pystyt seuraamaan Janne Raappanan ja The Bilebändin vappuaaton keikkaa seuraavien Facebook-sivujen kautta:
https://www.facebook.com/rovaniemionline/
https://www.facebook.com/thebilebandi/
https://www.facebook.com/janneraappanavirallinen/
https://www.facebook.com/valdemariofficial/

Aikataulu torstaille 30.4
20:00 Janne Raappana – tarinoita rakkaudesta
21:30 The Bilebändi

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiisi!
Hyväksyn tietosuojalausekkeen ja käyttöehdot. Palvelun tarjoaa MailChimp ( Lue tästä GDPR )
Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat aina ajankohtaiset Rovaniemen seudun uutiset ja tiedot tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi.
Inhoamme spämmiä. Emme anna sähköpostiosoitettasi kenellekään ulkopuoliselle!
Rovaniemi-Online-uutiset-Lappi-Suomi-Tomerin-banneri-960x400
Jaa somessa
Arvostele tämä artikkeli

toimitus@rovaniemionline.fi

Ei kommentteja

Jätä kommentti

X
X