Koronasta lommoja myös vauriokorjaamoihin – JK Paintline liputtaa paikallisuutta

06.09.21

Lappi on kiistatta yksi merkittävimmistä koronapandemian runtelemista maakunnista Suomessa. 
Pandemian vaikutukset ulottuvat Lapissa lähes jokaiseen yritykseen. JK Paintlinen yrittäjän Janne Kallosen mukaan rajoitukset ovat iskeneet myös autokorjaamoihin.

”Onhan se selvää, että takkiin on tullut. Etätöissä olevat ihmiset eivät aja kakkosautoillaan, ja meille isona asiakkaana olevat matkailuun linkittyvät yritykset ovat joutuneet seisottamaan autojaan. Ei autokorjaamojen palveluita tarvita, mikäli autot pysyvät paikoillaan”, Kallonen summaa.

”Uskomme silti tulevaisuuteen ja myös siihen, että ihmiset voivat taas jatkossa liikkua vapaammin”, Kallonen lisää.


Yrittäjäksi kahdeksan vuotta sitten

Vuodesta 1995 peltiseppänä eri rovaniemeläisissä autokorjaamoissa toiminut Janne Kallonen siirtyi yrittäjäksi heti, kun vain oikea hetki siihen syntyi.

”Olin sanonut vaimolle, että jos tulee sopivan kokoinen firma myyntiin, niin sitten ostan sen. Vuoden 2014 syksyllä sellainen yrittäjäksi siirtyminen sitten tapahtui”, Kallonen muistelee.

Aluksi JK Paintline toimi vuokratiloissa Alakorkalontiellä, mutta pari vuotta sitten he muuttivat omiin hallitiloihin, saman tien varteen.  Nykyisessä sijainnissa yrityksellä on tilat henkilöautojen vauriokorjauksille ja maalauksille sekä raskaan kaluston maalauksille.

Pääosin vakuutusyhtiöiden tapauksia


Suurin osa JK Paintlinen asiakkaista on kolariautoja, jolloin vakuutusyhtiöillä on suuri rooli.

”Moni ei sitä tiedä, mutta kyllä auton voi tuoda korjattavaksi myös meille pienemmille autokorjaamoille, vaikka korjaus menisikin vakuutusyhtiön piikkiin. Ja jos suoraan sanotaan, paikallisen pienkorjaamon palveluiden käyttö hyödyttää meitä kaikkia”, Kallonen muistuttaa.

Lisätietoja: https://www.jkpaintline.fi/

Voit olla kiinnostunut myös näistä!