fbpx
Rovaniemi-Online-uutiset-koronavirus-koulu-ruoka-kysely-kaupunki-Rovaniemi-Lappi-Suomi

Kouluruoka kyselyyn vastattava 7.4 mennessä

Rovaniemen kaupungin koulutuspalvelut kartoittavat uudelleen kaupungin peruskoulujen oppilaiden huoltajilta ja lukioiden opiskelijoilta tarvetta koululounaaseen etäkoulupäivinä. Kartoitus auttaa kouluruuan järjestämisessä koronaepidemian aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa.

Kyselyyn on vastattava myös niiden, jotka tällä hetkellä hakevat ja saavat ruokaa. Koulut tiedottavat oppilaiden huoltajia kyselystä ja siihen vastaamisesta tarkemmin Wilman kautta.

Kouluruokaa jaetaan edelleen

Rovaniemellä kouluruokaa jaetaan edelleen arkipäivisin kouluilta. Kouluruokaa ei ole mahdollista saada rahana tai maksusitoumuksena, eikä sitä esimerkiksi kuljeteta oppilaiden koteihin. Ruokapalvelukeskuksen henkilökunta on mitoitettu siten, että kouluruoka valmistetaan päivittäin.

Kyselyyn vastatessa sitoutuu kouluruuan hakemiseen. Vastaukset kyselyyn on annettava tiistaihin 7.4 klo 8.00 mennessä.Myöhästyneitä vastauksia ei huomoida.  

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiisi!
Hyväksyn tietosuojalausekkeen ja käyttöehdot. Palvelun tarjoaa MailChimp ( Lue tästä GDPR )
Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat aina ajankohtaiset Rovaniemen seudun uutiset ja tiedot tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi.
Inhoamme spämmiä. Emme anna sähköpostiosoitettasi kenellekään ulkopuoliselle!
Rovaniemi-Online-Uutiset-Rovaniemi-Lappi-Suomi-Banneri-Subway-960x500px3
Jaa somessa
Arvostele tämä artikkeli

toimitus@rovaniemionline.fi

Ei kommentteja

Jätä kommentti

X
X