Lahjapuoti Tiinuska laajentaa juhlapuolen tarjontaa – sukupolvenvaihdos tulossa

20.09.21

” Varsinkin syntymäpäivät ja ilmapallot ovat sellainen asia, mihin kiinnitämme alati enemmän huomiota”

Sampokeskuksessa sijaitseva Lahjapuoti Tiinuska on palvellut rovaniemeläisiä jo pian 35 vuoden ajan. Niistä viimeiset kymmenen vuotta liikkeen yrittäjänä on toiminut Anne Flinck.

”Olen ollut aina yrittäjähenkinen. Kymmenisen vuotta pyöritin kukkakauppoja Rovaniemellä. Kun lopetin ne hommat vuonna 2007, sanoin ääneen, etten ala enää yrittäjäksi, mutta tässä sitä nyt on taas oltu. Vuoden päästä jään kuitenkin Tiinuskasta syrjemmälle”, Anne paljastaa.

Tiinuskassa on tapahtumassa sukupolvenvaihdos, sillä Annen tytär Janica Flinck on ottamassa yrityksen suitset käsiinsä seuraavan vuoden aikana.

”Minulla on ollut lapsuudesta asti sellainen yrittäjäfiilis, ja yrittäjäksi lähteminen on ollut aina selkeänä mielessä”, Janica taustoittaa päätöstään.

Tällä hetkellä Lahjapuoti Tiinuska sijaitsee Sampokeskuksen Rovakadunpuoleisella katutasolla. Siihen liiketilat muuttivat noin kaksi vuotta sitten.

”Muutoksen myötä saimme noin kaksi kertaa suuremmat tilat. Sekä me, että asiakkaamme ovat pitäneet uudesta sijainnita, sillä täällä saamme kaikki tuotteemme paremmin esille ja toki olemme voineet myös kasvattaa valikoimaamme entisestään”, Janica kertoo.

Viimeiset kesät olleet hyviä

 Vaikka korona sotki Rovaniemen ulkomaanmatkailun, on Lahjapuoti Tiinuskan ovet silti käyneet.

”Kotimaan matkailun kasvu on näkynyt meillä, ja viimeiset kaksi kesää ovat olleet yhdet meidän parhaista koskaan. Toki se ei täysin paikkaa sitä, että ympärivuotinen kansainvälinen matkailu ei ole vetänyt totutusti. Olemme silti varsin iloisia, että kotimaiset ja paikalliset ovat löytäneet meidät”, Anne kertoo.

(juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Rovaniemi-Online-Uutiset-Lahjapuoti-Tiinuska2
Lahjapuoti Tiinuska laajentaa juhlatuotteiden valikoimaansa

Valikoima laajentunut myös juhlatuotteisiin

Tiinuskassa on silminnähden kattava valikoima lahjatavaroita, naposteltavaa, sisustustuotteita, lappituotteita ja matkamuistoja sekä myös juhlapuolen tarvikkeita. Etenkin jälkimmäisen osalta on laajennuksia tulossa tuotevalikoimaan.

”Haluamme tarjota kattavan tuotevalikoiman juhlien järjestämiseen. Varsinkin syntymäpäivät ja ilmapallot ovat sellainen asia, mihin kiinnitämme alati enemmän huomiota. Opiskelemme alan tietotaitoa.  Olisi kiva, mikäli ihmiset tulisivat kertomaan meille toiveitaan, mitä tuotteita he haluaisivat juhlien järjestämiseen löytyvän”, Janica kertoo.

Tiinuska on oiva paikka käydä tutustumassa esimerkiksi syksyn sisustusmuotiin, ja kohtahan se joulukin alkaa lähestyä. Miten syksyn tulo näkyy lahjapuodissa?

”Tällaisen puodin pyörittäminen on ainaista ajanhermolla pysymistä. Varsinkin näin syksyllä tilauksia on tehtävä päivittäin ja on tutustuttava siihen, mikä on trendikästä. Myös uusi verkkokauppamme aiheuttaa kivasti vilskettä”, Anne kommentoi.

Suurimpia trendejä Tiinuskassa ovat tällä hetkellä Muumi-tuotteet, puiset lasten lelut sekä pehmot. Tuotteiden kotimaisuus on tärkeää.

”Tuotteistamme suurin osa on kotimaisia ja myös paikallisia tuotteita löytyy. Äitinä haluan myydä laadukkaita tuotteita, mitkä ovat turvallisia käyttää.”, Janica kertoo lopuksi.

Lisätietoja: https://www.tiinuska.fi/

Voit olla kiinnostunut myös näistä!