fbpx
Rovaniemi-Online-uutiset-kaupunki-kevät-Jätkän-Kynttilä-Rovaniemi-Lappi-Suomi

Lämmin sää tehnyt keskustan jääalueista vaarallisia – katso ilmavideo

Maastossa olevilla reiteillä riittää vielä runsaasti lunta. Kelkkailua ei tarvitse siis kokonaan lopettaa

Keskustan jääalueen opasteiden purkaminen alkaa 17.4. – moottorikelkkailua jäällä ei enää suositella

Lämpimien säiden johdosta Rovaniemen keskustan jääalueille on kertynyt runsaasti vettä lumipinnan alle. Moottorikelkkailua ei enää tästä syystä suositella jääalueilla.  

Kaupunki aloittaa uramerkintöjen ja opasteiden purkamisen alueelta 17.4.2020. 

– Maastossa olevilla reiteillä riittää vielä runsaasti lunta. Kelkkailua ei tarvitse siis kokonaan lopettaa, toteaa kaupungin moottorikelkkareiteistä vastaava Kari Lukkarinen.

Kelkkareittien koneellinen kunnostus on tältä vuodelta päättynyt, mutta kelkkakelit jatkuvat vielä. Tiedot Rovaniemen alueen moottorikelkkareiteistä löydät kaupungin verkkosivuilta: https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Liikunta-ja-vapaa-aika/Ulkoilu-ja-virkistys/Moottorikelkkailu

Saarenputaan kelkkaura suljettu siltaremontin vuoksi

Saarenputaan kelkkaura on suljettu Ounasjoenitäpuolentiellä Vitikanpään sillan kohdalta 15.4. alkaen. Syynä on Ounasjoenitäpuolen kevyenliikenteenväylän rakentaminen ja siltaremontti. 

Sillan kohdalla oleva kelkkaura on suljettu urakoitsijana toimivan Destian toimesta. Myös reittimerkinnät alueelta on poistettu.

Jätkänkynttilän luota kuvattu video 16.4.2020. Kuvaaja Timo Tapaninen

Keskustan jääalueet paikoin vaaralliset | Jätkänkynttilä | Kevät 2020

Keskustan jääalueen opasteiden purkaminen alkaa 17.4. – moottorikelkkailua jäällä ei enää suositellaLämpimien säiden johdosta Rovaniemen keskustan jääalueille on kertynyt runsaasti vettä lumipinnan alle. Moottorikelkkailua ei enää tästä syystä suositella jääalueilla. Kaupunki aloittaa uramerkintöjen ja opasteiden purkamisen alueelta 17.4.2020. – Maastossa olevilla reiteillä riittää vielä runsaasti lunta. Kelkkailua ei tarvitse siis kokonaan lopettaa, toteaa kaupungin moottorikelkkareiteistä vastaava Kari Lukkarinen.Kelkkareittien koneellinen kunnostus on tältä vuodelta päättynyt, mutta kelkkakelit jatkuvat vielä. Tiedot Rovaniemen alueen moottorikelkkareiteistä löydät kaupungin verkkosivuilta: https://www.rovaniemi.fi/fi/Palvelut/Liikunta-ja-vapaa-aika/Ulkoilu-ja-virkistys/MoottorikelkkailuSaarenputaan kelkkaura suljettu siltaremontin vuoksiSaarenputaan kelkkaura on suljettu Ounasjoenitäpuolentiellä Vitikanpään sillan kohdalta 15.4. alkaen. Syynä on Ounasjoenitäpuolen kevyenliikenteenväylän rakentaminen ja siltaremontti. Sillan kohdalla oleva kelkkaura on suljettu urakoitsijana toimivan Destian toimesta. Myös reittimerkinnät alueelta on poistettu.

Julkaissut Rovaniemi Online Torstaina 16. huhtikuuta 2020
Tilaa uutiset suoraan sähköpostiisi!
Hyväksyn tietosuojalausekkeen ja käyttöehdot. Palvelun tarjoaa MailChimp ( Lue tästä GDPR )
Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat aina ajankohtaiset Rovaniemen seudun uutiset ja tiedot tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi.
Inhoamme spämmiä. Emme anna sähköpostiosoitettasi kenellekään ulkopuoliselle!
Rovaniemi-Online-uutiset-Rovaniemi-Lappi-Suomi-banneri-Jokelan-Hautaus-303x303
Jaa somessa
Arvostele tämä artikkeli

Päätoimittaja | Rovaniemi Online Lapsellinen kiinnostunut kaikesta Positiivisuus | monipuolisuus

timo@rovaniemionline.fi

Jätä kommentti

X
X