Loft Café loi virtuaalihuoneen Pajakylään – satsaa erikoiskahveihin

10.08.21

“Meiltä tilataan ja haetaan paljon muun muassa erilaisia kakkuja. Ne ovat ainutlaatuisia ja sopivat hyvin juhliin tai pieniin arjen hetkiin.”

Loft Café on olohuoneen tapainen kahvila Joulupukin Pajakylässä Rovaniemellä. Yrittäjä Päivi Yazaouin mukaan kahvila ei ehtinyt edes kunnolla päästä vauhtiin, kun korona iski.

”Vuosi ehdittiin olla auki ennen koronaa. Just kun me ehdimme siihen pisteeseen, että ihmiset alkoivat löytää meidät, tuli korona. Korona vei bisneksen ja nyt käsillä on uusi alku ja tästä vain uuteen nousuun”, Yazaouin toteaa.

”Kehitysrahat ja tuet on nyt käytetty. Vaikka heinäkuu oli tosi hyvä suomalaisten matkailijoiden myötä, tällä hetkellä odotamme, että matkailu alkaisi piristyä”, hän lisää.

Loft sijaitsee Pajakylässä kaupparakennuksen toisessa kerrossa. Kahvila tarjoaa rauhallisen ja intiimin kokemuksen asiakkailleen. Loftista saa kahvilatuotteiden lisäksi alkoholijuomia mukaan luettuna Lapin Panimon oluet sekä Loftin omalla etiketillä varustettua olutta.

Suomalaiset rakastavat kahvia ja myös ulkomaalaisille on tärkeää, että kahvit ovat laadukkaita. Loft onkin satsannut paljon erikoiskahveihin, mitkä kaikki tulevat Italiasta.

”Meillä on oma blend-kahvi peruskahvina ja erikoiskahveja on aikamoinen menu. Menemme aina trendien harjalla, kuuntelemalla mitä maailmalla juodaan. Meiltä saa esimerkiksi kylmähaudotettuja kahveja sekä muun muassa Dalgona-kahvia”, Yazaouin listaa

Janon sammuttamisen lisäksi myös nälän taltuttamiseen on Loftissa tarjolla tuotteita ja palveluita. Heiltä löytyy rieskaan tehtyjä porosalamileipiä, kylmäsavulohileipiä, ruisleipää ja kauraleipää sekä myös gluteeniton leipävaihtoehto. Lisäksi on myös toasteja ja suurempaan nälkään lihapullia muusilla ja kanapastaa.

Paikallisetkin ovat löytäneet Loftin ja varsinkin heidän leivoksensa.

”Meiltä tilataan ja haetaan paljon muun muassa erilaisia kakkuja. Ne ovat ainutlaatuisia ja sopivat hyvin juhliin tai pieniin arjen hetkiin. Haluamme, että kaikki voivat nauttia leivonnaisista ja sen vuoksi esimerkiksi kaikki juustokakkumme ovat gluteenittomia ja laktoosittomia”, Yazaouin kertoo.

Digitaalisuus vahvasti mukana

Loftia voisi kuvailla hyvin moderniksi kahvilaksi, sillä siellä voi tehdä tilaukset suoraan pöydästä sovelluksen avulla. Myös verkkokauppa on avattu. Lisäksi yritys on luonut oman virtuaalisen matkan Lapin lumoihin, mihin vierailijat pääset osallistumaan virtuaalihuoneesta käsin. Virtuaalihuoneen palvelut ovat maksullisia.  

”Meidän tiimimme tekemässä virtuaalihuoneessa voi katsoa Rovaniemen alueeseen sijoittuvan satuelokuvan ja lisäksi on tulossa aiheeseen liittyvä peli, rekiralli, missä pelaajat pääsevät ajamaan rallia pororeellä viittä muuta hahmoa vastaan. Kartturina pelissä on kukapas muukaan, kuin Joulupukki. Parhaimman ajan saanut voittaa”, Yazaouin kertoo lopuksi.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/loftrovaniemi/

Voit olla kiinnostunut myös näistä!