Intian Suomen suurlähetystö järjestää Rovaniemellä maksuttoman joogatunnin kansainvälisen joogapäivän kunniaksi. Keskiyön auringon alla maanantaina 21.6.2021 kello 23.30-00:30 järjestettävässä tapahtumassa on tarjolla perinteistä intialaista joogaa, johon kuuluu jooga-asentoja, hengitysharjoituksia ja meditaatiota.

Kansainvälinen joogapäivä on YK:n julistama kansainvälinen juhlapäivä, jota vietetään vuosittain 21. kesäkuuta ympäri maailman. Juhlan kunniaksi on joogattu niin Eiffel-tornilla, Vapaudenpatsaalla kuin Gizan pyramideillakin. Tänä kesänä juhla rantautuu Rovaniemelle Ounasvaaran juhannuslavalle keskiyön auringon alle.   

Rovaniemi on yksi kaikkien aikojen pohjoisimmista tapahtumapaikoista. Juhlaan saapuu myös Intian Suomen suurlähettiläs Raveesh Kumar.

“Tervetuloa joogaamaan keskiyön auringon alla! Tunti on aloittelijaystävällinen, mutta oma joogamatto tulee olla mukana. Koska joogaamme ulkona, kannattaa suojautua kaiken varalta hyttysiltä. Pieni sadekaan ei haittaa, sillä tähän tuntiin voit osallistua vaikka sadetakki ylläsi”, kertoo Salla Böök Intian suurlähetystöstä. 

Tapahtuman aluksi osallistujille jaetaan maksutta  myös rajoitettu määrä joogapäivän virallisia T-paitoja. Tunnin jälkeen nautitaan Ounasvaaran valoisassa yössä kevyitä virvokkeita.

“Huomaathan, että tapahtuma striimataan suorana Facebookiin, ja osallistujat tulevat mukaan kuvaan. Valokuvia joogatunnista julkaistaan myös lähetystön sosiaalisen median kanavissa”, Böök muistuttaa. 

Tapahtuman järjestää Intian suurlähetystö yhdessä Suomi-Intia-Seuran ja Pop Up Yoga Oulun kanssa. Opetus on suomeksi, mutta avainkohdat kerrotaan tarvittaessa myös englanniksi. 

JOOGAA KESKIYÖN AURINGON ALLA
Ma 21.6.2021 klo 23.30-00:30

Juhannuslava, Ounasvaara, Rovaniemi
Maksuton tapahtuma
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/IDY2021Rovaniemi

Rovaniemi-Online-uutiset-maksuton-jogai-21-6-2021

Timo Tapaninen

Olen Rovaniemi Onlinen perustaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Toimin myös Rovaniemi Onlinen omistavan Evigo Oy:n veturina. Kiinnostuksen kohteeni ovat paikallisuudessa sekä siinä, miten yritysten tarjoamat palvelut saataisiin paremmin meidän kaikkien tietoon. Minulla on yksi vuonna 2014 syntynyt poika. Asun Rovaniemellä ja olen kotoisin Posiolta.

Näytä kaikki julkaisut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *