fbpx
Rovaniemi-Online-Uutiset-Musiikki-Tapahtumat-Rovaniemi-Lappi-Suomi-The-Bilebändi

Meil on bileet – ja teillä! Tänään 28.3 tarjolla maksuton The Bilebändin live-keikka striiminä suoraan kotisohville ja -pöydille

Me halutaan olla ensimmäinen bilebändi, joka striimaa keikkansa

Tiukkapipoiset voivat keksiä jotain muuta – bilekansa bailaa The Bilebändin tahtiin – vastuullisesti omasta olohuoneesta käsin

Kokoontumisrajoitusten myötä Suomi on hiljentynyt viettämään aikaa kotona, mikä on innostanut esiintyviä artisteja keksimään keinoja yleisön tavoittamiseen netin välityksellä. Sohvalla pötköttely ei sovi aktiivisesti keikkailevalle The Bilebändille, niinpä livekeikkojen peruunnuttua yhtye ryhtyi heti suunnittelemaan omaa striimattavaa keikkaa.

”Jos nimiartistit tekee tätä, niin kyllä me halutaan olla ensimmäinen bilebändi, joka striimaa keikkansa”, hehkuttaa bändin rumpali Pete Kangas.

Vaikka show on toteutettu nopealla aikataululla, hommaan ei suinkaan ole lähdetty mitenkään puolivillaisesti, vaan ravintola Höölin stagelle on rakennettu bändin koko setti valoineen ja savutykkeineen. Luvassa on myös visuaalista boonusta ja rekvisiittaa.

Keikka striimataan reaaliajassa

Videoinnin toteutukseen ryhtyi Roi Foton Kimmo Pallari, joka kuvaa ja striimaa shown reaaliajassa Facebookiin kautta yleisölle.

Bändin sanoma on selkeä: Yksi ilta viikossa on otettava rennosti eikä pidä unohtaa huumoria, vaikka ajat ovat tiukkoja. On tärkeää puhaltaa yhteen hiileen.
”Me halutaan tällä antaa tukeamme erityisesti hoitajille ja lääkäreille, jotka tekevät kovaa duunia”, Kangas kertoo tapahtuman teemasta.

Mikä parasta, katsojille tämä kaikki on ilmaista ja helppoa: täytyy vain avata 28.3. lauantai-iltana klo 21 The Bilebändin facebook-sivu ja klikata show käyntiin. Illan aloittaa samaisten muusikkojen huumoriprojekti Palle and The Boys Plays Popeda. Etukäteen voikin valmistautua Popedan sanoin varaamalla jääkaappiin ”lihaa ja perunaa sekä punaista ja makeaa” ja pukemalla jalkaan lokoisat kalsarit. Luvassa on energinen ilta.

LA 28.3. Facebook Live Stream
Klo 21 Palle and the boys plays Popeda
Klo 22 The Bilebändi
Keikka katsottavissa osoitteessa: https://www.facebook.com/thebilebandi/

Rovaniemi-Online-Uutiset-Musiikki-Tapahtumat-Rovaniemi-Lappi-Suomi-The-Bilebändi2


Tilaa uutiset suoraan sähköpostiisi!
Hyväksyn tietosuojalausekkeen ja käyttöehdot. Palvelun tarjoaa MailChimp ( Lue tästä GDPR )
Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat aina ajankohtaiset Rovaniemen seudun uutiset ja tiedot tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi.
Inhoamme spämmiä. Emme anna sähköpostiosoitettasi kenellekään ulkopuoliselle!
Rovaniemi-Online-Uutiset-Lappi-Suomi-banneri-Onnirakenne-960
Jaa somessa
Arvostele tämä artikkeli

maija@rovaniemionline.fi

Ei kommentteja

Jätä kommentti

X
X