Koronan pakottaman välivuoden jälkeen Naisten 10 Rovaniemi päästään jälleen järjestämään. Liikuntatapahtuma pidetään lauantaina 18.6, ja ilmoittautumaan ehtii vielä osoitteessa https://www.naisten10rovaniemi.fi/. Ilmoittautumalla tänään 31.5, osallistuja saa Naisten 10 Rovaniemi -urheilupaidan valitsemassaan koossa. Ilmoittautuminen myöhemminkin onnistuu, mutta tällöin ei voida taata tiettyä paitakokoa.

Tapahtuma alkaa klo 13.00 DJ:n teemaan sopivalla musiikilla, jota seuraa lämmittelyosuus. Varsinainen lähtö on klo 14.00.

”Myöhästimme Naisten 10:n ajankohtaa tänä vuonna noin kuukaudella, jotta juoksukelit olisivat paremmat. Jokunen vuosi sitten tarvottiin lumihangessa, niin sitä riskiä ei pitäisi tänä vuonna olla”, tapahtuman järjestämisessä mukana oleva Jaakko Varanka kertoo.

Tapahtumapaikkana toimii tänäkin vuonna Lapland Hotels Ounasvaara Chalets, jonka välittömässä läheisyydessä sijaitsevalta hiihtostadionilta tapahtuu sekä lähtö että maaliintulo. Reittiä on kuitenkin täksi vuodeksi hieman muutettu, ja se kulkee ensin metsäreittiä pitkin kaupungille ja sieltä jokivartta pitkin takaisin Ounasvaaralle, joten vaihtuvia maisemia on luvassa.

Yhteishenkeä luova hyvän mielen liikuntatapahtuma

Naisten 10 Rovaniemi on saavuttanut oman uskollisen fanikuntansa lappilaisten naisten joukossa, ja myös työyhteisöt ovat intoutuneet lähtemään mukaan. Tämä onkin huomioitu ilmoittautumishinnassa, ja kymmenen hengen joukkueen ilmoittautuessa mukaan tapahtumaan, pääsee yksi heistä juoksemaan ilmaiseksi. Normaali ilmoittautumishinta on 30 €/osallistuja, joka oikeuttaa tapahtumaan osallistumisen lisäksi ruokailuun Ounasvaara Chaletsilla.

”Osallistumismaksu sisältää oman urheilupaidan, maittavan ruokailun ja jälkiruokakahvin Chaletsilla maaliintulon jälkeen sekä mahdollisuuden saunoa ja uida Kesärafla Saunan tiloissa aivan Chaletsin lähellä”, Varanka kertoo.

Tapahtuman tarkempi aikataulu löytyy tapahtuman nettisivuilta, jota kautta myös ilmoittautuminen tapahtuu.

Naisten 10 Rovaniemi
https://www.naisten10rovaniemi.fi/
naisten10@gmail.com
Puh. 045-2691111

Saana Luosujärvi

Saana Luosujärvi

Saana otti päävastuun Rovaniemi Onlinen artikkeleista vuonna 2022. Sujuva kielitaito ja vahva paikallistuntemus ovat Saanan vahvuudet toimittajan työssään.

Näytä kaikki julkaisut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *