Pajakylän keskusaukiolla vietetään sunnuntaina 28.8. Pajakylän kulttuurimarkkinoita klo 13-16. Kunnan Pojat viihdyttävät katsojia rytmimusiikilla, ja pajaseppä Juha Seppälä Juhanwerstaalta pitää taontaesittelyn. Rovaniemeläinen matkailuopas Kati Nivala tarjoaa kulttuuriopastusta katsojille ja vastailee katsojien kysymyksiin Rovaniemen ja Napapiirin alueen historiasta.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös pienimuotoiset markkinat, joissa Rovaniemen laajan kyläseudun pienyrittäjät myyvät tuotteitaan. Lisäksi Napapiirin moottoripyöräilijät Ry NMP esittelee 40-vuotista toimintaansa Pajakylässä, ja Eetu Peltoniemi on suorittamassa moottoripyörästunt-esityksiä Santa Claus Holiday Villagen matkailuautojen parkkipaikalla.

Tapahtuman järjestää Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimiston ja Lapin ammattikorkeakoulun Matkakohteena kulttuuri -hanke yhteistyössä Joulupukin Pajakylän osuuskunnan kanssa. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lisätietoja tapahtumasta ja aikataulusta tästä.

Saana Luosujärvi

Saana Luosujärvi

Saana otti päävastuun Rovaniemi Onlinen artikkeleista vuonna 2022. Sujuva kielitaito ja vahva paikallistuntemus ovat Saanan vahvuudet toimittajan työssään.

Näytä kaikki julkaisut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *