fbpx
Rovaniemi-Online-uutiset-poliisi-varastomurrot-kaupunki-Rovaniemi-Lappi-Suomi

Poliisi varastomurroista: Säilyttäkää arvokkaat tavarat mieluummin asunnon sisällä

Kuluneen viikon aikana on Rovaniemen poliisille tullut useita ilmoituksia asuntojen varastotiloihin tehdyistä murroista ja niiden yhteydessä varastokopeista anastetusta omaisuudesta, kertoo poliisi Twitter-tilillään.

Murtojen tekotapoina ovat tyypillisimmin olleet varastokopin lukon rikkominen, oven saranoiden sijoiltaan vääntäminen tai varastokoppien rakenteiden rikkominen. Poliisi kehottaakin ihmisiä säilyttämään arvokkaita tavaroita varastoa mielummin asunnon sisällä suurempien omaisuusvahinkojen välttämiseksi. Esteetön näköyhteys varastokopissa säilytettäviin tavaroihin myös houkuttaa varkaita anastuspuuhiin.

Poliisin nettisivuilla olevalla sähköisellä voi rikosilmoituksella ilmoittaa mahdollisesta varastomurrosta ja anastuksesta. Ilmoituksen yhteyteen poliisi toivoo mahdollisimman tarkkaa kuvausta viedystä omaisuudesta ja murron tekotavasta, sekä ajankohdasta.

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiisi!
Hyväksyn tietosuojalausekkeen ja käyttöehdot. Palvelun tarjoaa MailChimp ( Lue tästä GDPR )
Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat aina ajankohtaiset Rovaniemen seudun uutiset ja tiedot tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi.
Inhoamme spämmiä. Emme anna sähköpostiosoitettasi kenellekään ulkopuoliselle!
Rovaniemi-Online-banneri-Arctic-Laundry-960-uutiset-rovaniemi-lappi-suomi
Jaa somessa
Arvostele tämä artikkeli

toimitus@rovaniemionline.fi

Ei kommentteja

Jätä kommentti

X
X