Vuonna 2013 Rovaniemellä alkoi perinne, mikä on täyttänyt Konttisen puiston yhdeksi viikonlopuksi täyteen. Kyseessä on rovaniemeläisten yrittäjien ja Likiliikkeen järjestämä kokoperheen tapahtuma, Rollo Vappu.

Järjestäjien kevätperinteisiin on aina kuulunut jännittää, ehtiikö nykyisin Angry Birds puistonakin tunnettu alue sulaa lumista ennen vappua, vai joudutaanko Rollo Vappu järjestämään lumen, sohjon tai mudan keskellä. Tänä vuonna tuota asiaa ei tarvitse kenelläkään jännittää, sillä tapahtuma järjestetään kaikille tutusta syystä Facebook Live- tapahtumana.

Rovaniemen Yrittäjien puheenjohtajan Johanna Niemelän mukaan Facebook Live luo uuden mahdollisuuden tarjota tapahtuma yhä useammalle.

  • Kaikki me kaivataan fyysisiä tapahtumia, mutta on tässä Facebook Live -tapahtumassa se hyvä puoli, että tämän kautta voimme välittää Rollo Vappu -tapahtuman koko maailmalle, Niemelä kertoo.

Rollo Vappua ovat olleet tänä keväänä järjestämässä paikallisten yrittäjäjärjestöjen lisäksi myös Rovaniemen suurimmat keskusta-alueen ostoskeskukset sekä Rovaniemen kaupunkikeskustan kehittämishanke. Luvassa on mielenkiintoinen kattaus paikallista ohjelmaa.

Tapahtuma kuvataan suorana lähetyksenä Mondelta. Ilta alkaa koko perheen ohjelmalla, sillä Rollo Vappu on perinteinen perheiden juhla.

  • Olemme saaneet mielenkiintoiset paikalliset esiintyjät. Illan aloittaa kello 17:00 Hannu Friman mukanaan kitaristi Timo Rehtonen, laulaja Minna Siitonen sekä näyttelijä Siiri Partanen. Väliin tulee kaupungin ja Lapin yrittäjien tervehdykset sekä yhteistyökumppanien videoita. Myös pelle ja Repolainen viihdyttävät katsojia vappuaiheisilla ohjelmilla. Illan lopettaa coveripumppu Iskuporakone solistinaan Jaana Isokangas, Niemelä paljastaa.

Rollo Vappu on nähtävillä Facebook Live- tapahtumana 1.5 kello 17:00 alkaen. Kannattaa jo nyt tykätä tapahtumasta, minkä löydät seuraavien linkkien takaa:

https://www.facebook.com/events/138639988149341

www.rollovappu.fi

Lisätietoja:
Rovaniemen Yrittäjät ry
Johanna Niemelä
040 758 5456
info@rollovappu.fi

Timo Tapaninen

Olen Rovaniemi Onlinen perustaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Toimin myös Rovaniemi Onlinen omistavan Evigo Oy:n veturina. Kiinnostuksen kohteeni ovat paikallisuudessa sekä siinä, miten yritysten tarjoamat palvelut saataisiin paremmin meidän kaikkien tietoon. Minulla on yksi vuonna 2014 syntynyt poika. Asun Rovaniemellä ja olen kotoisin Posiolta.

Näytä kaikki julkaisut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *