Koronan kurittama tapahtuma-ala näkee vihdoin elpymisen merkkejä koronarajoitusten lakattua ja ihmisten jatkaessa huolettomammin elämäänsä. Tuleva kesä vaikuttaa tapahtumien järjestämisen kannalta turvalliselta, ja pitkän tauon jälkeen kesätapahtumille on varmasti kysyntää. Kysyntään on vastattu Rovaniemellä runsain mitoin, sillä tänä kesänä tullaan järjestämään peräti kolmet festarit, joten musiikkitarjontaa löytyy varmasti moneen makuun.

Heinäkuussa festarihuumaa koetaan rokkitunnelmissa, kun Rock In The City järjestetään Ounaspaviljongilla 15.-16.7.2022. Kyseinen festari on nähty Rovaniemellä jo aiemminkin, ja se kiertää totuttuun tapaan tänäkin kesänä ympäri Suomea. Kaksipäiväisillä festareilla tullaan Rovaniemellä näkemään muun muassa Turmion Kätilöt, Mokoma, Uniklubi, Blind Channel, Stam1na, Klamydia, Herra Ylppö ja Kotiteollisuus. Lisää infoa artistikattauksesta löytyy tapahtuman nettisivuilta. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Liput lippu.fistä.

Uusia tulijoita festaritarjontaan

Festarikesä korkataan jo juhannusviikonloppuna 24.-25.6.2022 Ounaspaviljongilla. Ensimmäistä kertaa järjestettävä Rollon Jussi Juhannusfestarit lupaa laajan artistikattauksen myötä jokaiselle jotain. Kaksipäiväisillä festareilla esiintyvät muun muassa Jukka Poika, Iskuporakone, Rosa Coste, Tauski, Sanna & Soul Oy, Rockdivision ja Juoksevat Värit. Lisää esiintyjiä löytyy tapahtuman nettisivuilta. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Liput Ticketmasterista.

Toinen uusi tulija Rovaniemen festarikattauksessa on Santa Open Air. Aiemmin elokuussa on rokkailtu Simerockin tahtiin, mutta tänä vuonna se näyttäisi jäävän järjestämättä. Santa Open Air tulee komeasti paikkaamaan tästä syntyneen tyhjiön kaksipäiväisten Lappi-Areenalla järjestettävien festareidensa avulla. Festarit järjestetään 19.-20.8.2022, ja esiintyjälista on kattava, sisältäen esimerkiksi The Baseballs-yhtyeen, Haloo Helsingin, Popedan, Blind Channelin, Stigin ja Abreun. Lisää infoa artistikattauksesta löytyy tapahtuman nettisivuilta. Tapahtuman järjestää EventMedia, joka on myös Kemissä järjestettävän Satama Open Airin ja Tornion Twin City Festivalin järjestäjä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Liput Ticketmasterista.  

Rollon Jussi Juhannusfestarit 24.-25.6.2022
https://rollonjussi.fi/

Rock In The City 15.-16.7.2022
http://www.rockinthecity.fi/rovaniemi/

Santa Open Air 19.-20.8.2022
https://santaopenair.fi/

Artikkelin kuva on kuvituskuva.

Rovaniemi-Online-uutiset-juttu-banneri

Saana Luosujärvi

Saana Luosujärvi

Saana otti päävastuun Rovaniemi Onlinen artikkeleista vuonna 2022. Sujuva kielitaito ja vahva paikallistuntemus ovat Saanan vahvuudet toimittajan työssään.

Näytä kaikki julkaisut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *