Rovaniemi Online aloittaa aivan uudentyyppisen suoran paikallisen aamulähetyksen tiistaina 8.9.2020 klo 8:30 alkaen. Rovaniemi Online Live kuvataan ja lähetetään suorana lähetyksenä mediayhtiön Rovaniemellä Teknotiellä sijaitsevasta studiosta.

Suora lähetys noudattaa sisällöltään ja tyyliltään hyvin pitkälti Ylen ja MTV:n aamulähetysten kaavaa. Tuotanto tehdään tosin paikallisesti ja omalla tyylillä. Lähetyksessä käsitellään ajankohtaisia asioita uutisista, säähän ja urheilutuloksiin. Lisäksi studioon saapuu vierailijoita haastateltavaksi eri aihealueista.

Rovaniemi Online Live pyörii paikallisten yhteistyökumppaneiden sponsorirahoituksella, joten lähetyksessä nähdään myös mainoksia sekä tuotesijoitteluja. Lähetyksillä on aina jokin pääteema, mikä nyt ensimmäisellä viikolla on ajankohtaan sopivasti Rovaniemi-viikko.

Lähetystä voi seurata Rovaniemi Onlinen Facebook-sivujen kautta. Lähetykset alkavat aina tiistaisin ja perjantaisin kello 8:30. Lähetysten loppumisaikaa ei ole määritelty, mutta yleensä yksi live kestää 30 minuutista tuntiin.

Kuva: Rovaniemi Onlinen ensimmäisessä live -lähetyksessä haastateltavaksi saapuu Rovaniemi-viikon koordinaattori, kulttuurituottaja Roosa Nevala (keskellä) sekä rakkaus-talkoot -projektin tuottaja Pieta Koskenniemi. Kuvassa myös Rovaniemi Online Live -lähetyksen juontaja Timo Tapaninen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *