Lapin suurin vuosittainen tapahtuma Simerock järjestetään tänä vuonna isompana kuin koskaan. Kolmipäiväinen festivaali ei jätä ketään kylmäksi, sillä viimekertaiseen tapaan festarialueelle tulee monipuolisen artistikattauksen lisäksi myös paljon muuta ohjeisviihdykettä.

”Huvilaitteita on tulossa aivan jäätävä määrä – enemmän kuin vuonna 2019”, festivaalijohtaja Sime Yliaska paljastaa.

Ja mitä artisteihin tulee, on kattaus vertaistaan vailla. Perjantaina lavalle nousevat muun muassa JVG, Kaija Koo, Petri Nygård, Lauri Tähkä, Mikael Gabriel ja Portion Boys. Lauantain tähtiartisteja ovat Antti Tuisku, J. Karjalainen, Anssi Kela, Sanni, Stig ja Pasi & Anssi. Sunnuntaina jamitellaan ainakin Haloo Helsingin, Teflon Brothersin, BEHMin ja Arttu Wiskarin tahtiin.

Suomen tunnetuimpien artistien lisäksi Simessä tulee esiintymään myös The Comedians, mikä takaa varmat nauruhermojen kutittelut. Tähän poppooseen kuuluvat Sami Hedberg, Niko Kivelä, Jacke Björklund ja Mika Eirtovaara.

Kuten hyvin tiedetään, viime vuonna Simerockia ei järjestetty. Viime vuoden liput ovat kuitenkin käytettävissä tänä vuonna perjantain ja lauantain osalta. Sunnuntaille lippu pitää päivittää netissä tai paikassa, mistä lipun on hankkinut.

Vapaaehtoisia etsitään

Kuten muutkin suuret festivaalit, myös Simerock järjestetään osittain vapaaehtoisten voimin. Simerock kutsuukin parhaillaan vapaaehtoisia rakentamaan tapahtumaa. Vapaaehtoiseksi lähteminen on hyvä keino päästä nauttimaan festarifiiliksestä ja hyvästä musiikista. Lisäksi työstä saa työtodistuksen ja ruoan festivaalialueella.

Tänä vuonna myös aluetaidetta

Simerock on kehittynyt vuosi vuodelta historiansa aikana. Tänä vuonna festivaalialueelle nousee ennätysmäärä visuaalisia taide-elementtejä, joiden tekijöitä haetaan myös parhaillaan festivaalien nettisivuilla. Mikäli sinulla tai kaveriporukallasi on ajatus, voitte saada oman elementtinne festivaaliyleisöä riemastuttamaan.

Simerock 2021
20.-22.8
Ounaspaviljonki, Rovaniemi

Lisätietoja ja liput:
https://www.simerock.com/

Timo Tapaninen

Olen Rovaniemi Onlinen perustaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Toimin myös Rovaniemi Onlinen omistavan Evigo Oy:n veturina. Kiinnostuksen kohteeni ovat paikallisuudessa sekä siinä, miten yritysten tarjoamat palvelut saataisiin paremmin meidän kaikkien tietoon. Minulla on yksi vuonna 2014 syntynyt poika. Asun Rovaniemellä ja olen kotoisin Posiolta.

Näytä kaikki julkaisut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *