Oletko unelmoinut autoilulomasta Lapissa? Nyt sen suunnittelu ja vieminen todeksi on helpompaa kuin koskaan. Helpotuksen asiaan on tuonut Visit Rovaniemen uusi Lappi Road Tripit -palvelu.

Verkkopalvelun valmiiden reittiehdotusten ja suunnittelutyökalun avulla voit koota toiveittesi mukaisen automatkan Lappiin eteläisestä Lapista Rovaniemeltä aina Käsivarren tai Utsjoen ja Tenon jylhiin tunturimaisemiin asti.

Valitse menopeli ja majoituskohteet

Visit Rovaniemen uudessa palvelussa voit valita suunnittelutyökalulla kesän ja syksyn autoreissullesi haluamasi kohteet, alle sopivan menopelin ja majoitukset. Voit täydentää road trippisi paikallisilla elämyksillä sekä aktiviteeteilla.

Palvelulla voit myös hallita matkasi muodostumista ja nähdä kuinka reittisi piirtyy kartalle. Voit halutessasi myös tallentaa suunnitelmasi ja jatkaa suunnittelua myöhemmin. Lopuksi voit tehdä ostokset ja tulostaa itse luomasi matkasuunnitelman.

Lapin Road tripit -palvelun löydät tästä

pääkuva: Visit Rovaniemi

Uutiset-Rovaniemi-Online-Arctic-Laundry-banneri-770x

Timo Tapaninen

Olen Rovaniemi Onlinen perustaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Toimin myös Rovaniemi Onlinen omistavan Evigo Oy:n veturina. Kiinnostuksen kohteeni ovat paikallisuudessa sekä siinä, miten yritysten tarjoamat palvelut saataisiin paremmin meidän kaikkien tietoon. Minulla on yksi vuonna 2014 syntynyt poika. Asun Rovaniemellä ja olen kotoisin Posiolta.

Näytä kaikki julkaisut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *