Voimistelu on myös oivallinen kakkoslaji, muiden lajien harrastajille

Voimistelun erikoisseura Taipumattomat ry järjestää ilmaisen kokeilutapahtuman kaikille 2004-2016 syntyneille. GYM Start -kokeilutapahtumaan voi osallistua lauantaina 29.8 kello 12:00-13:00.

Taipumattomat ry:n toiminnanjohtajan Tuomas Kosusen mukaan matalankynnyksen kokeilutapahtumat ovat suunnattu kaikille telinevoimistelusta ja Team Gymistä kiinnostuneille lapsille.

”Voimistelu on hyvä perusliikuntalaji kaikille lapsilla. Siitä saa mainiot pohjat kaikkeen urheiluun, sillä voimistelu kehittää monipuolisesti muun muassa kehotuntemusta ja koordinaatiota. Se on myös oivallinen kakkoslaji, muiden urheilulajien harrastajille”, Kosunen kertoo.

GYM start -kokeilutapahtumaan tarvitset mukaan liikunnalliset vaatteet ja juomapullon. Liikunta tapahtuu paljain jaloin, joten kenkiä et tarvitse. Huomioithan voimassa olevat hygieniaohjeistukset saapuessasi paikalle.

GYM start-kokeilutapahtuma

  • La 29.8 kello 12:00-13:00
  • Paikka: Santasport liikuntahallin telinevoimistelupääty
  • Hinta: Ilmainen
  • Kaikille 2004-2016 syntyneille lapsille

Sisäänpääsy telinevoimistelupäädyn ovista, ohessa olevan kuvan osoittamasta kohdasta.

Timo Tapaninen

Olen Rovaniemi Onlinen perustaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Toimin myös Rovaniemi Onlinen omistavan Evigo Oy:n veturina. Kiinnostuksen kohteeni ovat paikallisuudessa sekä siinä, miten yritysten tarjoamat palvelut saataisiin paremmin meidän kaikkien tietoon. Minulla on yksi vuonna 2014 syntynyt poika. Asun Rovaniemellä ja olen kotoisin Posiolta.

Näytä kaikki julkaisut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *