fbpx
Rovaniemi-Online-uutiset-urheilu-voimistelu-taipumattomat-lappi-suomi

Taipumattomien naisvoimistelijat kisaavat ikäluokkiensa parhaimmistossa Suomessa

Rovaniemi tarjoaa huikeat mahdollisuudet monipuoliseen harrastamiseen sekä myös kilpaurheilun harjoittamiseen. Yksi perinteinen laji kaupungissa on voimistelu, minkä historia ulottuu vuosikymmenten taakse.

Taipumattomat ry on paikallinen voimistelun erikoisseura. Heillä on noin 400 aktiivi harrastajaa ja valmentajia sekä apuvalmentajia seuralla on noin 30. Voimistelun harjoittelu tapahtuu pääosin Lapin urheiluopistolla.

Pitkät perinteet sekä valmennuksen ja seurajohdon ammattitaito ovat vieneet vuosien saatossa Taipumattomia eteenpäin. Nykyään on varsin tavallista, että seuran kilpaurheilijoista osa pääsee maajoukkueeseen sekä edustamaan kansainvälisiin kilpailuihin.

Rovaniemi Online kävi jututtamassa Taipumattomien naistelinevoimistelijoiden huipputiimiä ja teimme siitä ohjeisen videon. Videolla haastateltavat tytöt treenaavat telinevoimistelua 5-6 kertaa viikossa noin 4 tuntia kerrallaan valmentajansa István Munkácsin johdolla.  Voidaan sanoa, että telinevoimistelun taso on Rovaniemellä äärimmäisen hyvä.

Lisätietoja Taipumattomien toiminnasta: https://www.taipumattomat.fi/

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiisi!
Hyväksyn tietosuojalausekkeen ja käyttöehdot. Palvelun tarjoaa MailChimp ( Lue tästä GDPR )
Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat aina ajankohtaiset Rovaniemen seudun uutiset ja tiedot tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi.
Inhoamme spämmiä. Emme anna sähköpostiosoitettasi kenellekään ulkopuoliselle!
Rovaniemi-Online-uutiset-Rovaniemi-Lappi-Suomi-banneri-klinikkalisa_960x500px
Jaa somessa
Arvostele tämä artikkeli

toimitus@rovaniemionline.fi

Ei kommentteja

Jätä kommentti

X
X