fbpx
Rovaniemi-Online-Uutise-kampanja-3kk-Lappi-Suomi

Tarjoamme 3 kuukautta paikallismarkkinointia maksutta

Rovaniemi Online on päättänyt kantaa kortensa kekoon koronaviruksen ahtaalle ajamien yritysten toimintakyvyn säilyttämiseksi. Tarjoamme Rovaniemellä toimiville yrityksille maksuttoman kanavan tavoittaa paikalliset ja Rovaniemen asioista kiinnostuneet. Kampanja alkaa heti ja se kestää ainakin 31.3.2020 saakka. Ilmaisnäkyvyyttä tarjotaan ajalle 26.3 – 30.6.2020.

Mitä maksuttomalla näkyvyydellä tarkoitetaan ja mitä sillä saa?
1. Teemme jokaisesta mukaan haluavasta yrityksestä, yhdistyksestä tai organisaatiosta artikkelin palveluumme. Artikkelin aiheen voimme päättää yhdessä, mutta hyvin luonnollista on, että artikkelissa käsitellään sitä, mitä palveluita tai tuotteita taho tarjoaa tällä hetkellä ja miten niitä voi hankkia. Lisäksi paikallisia tietenkin kiinnostavat tulevaisuuden näkymät.
2. Artikkeli jaetaan meidän sosiaalisen median kanavissamme (toki toivomme, että artikkeli jaettaisiin myös muualle sosiaaliseen mediaan).
3. Tarjoamme banneri -paikat verkkosivuiltamme maksutta yrityksille aina 30.6.2020 saakka sekä tietenkin niihin linkitykset yritysten verkkosivuille.
4. Ohjaamme Rovaniemen asioista kiinnostuneita ihmisiä verkkosivuillemme sosiaalisen median kautta.

Sitouttaako tarjouksen hyväksyminen maksullisuuteen jatkossa?
Ei. Emme lähetä laskua kolmen kuukauden aikana, emmekä sen jälkeen. Toki, toiveissamme on, että mainostajat innostuisivat käyttämään palveluitamme jatkossa, mutta niistä voimme keskustella ilmaisjakson päättyessä.

Miten ilmaisjaksoon pääsee mukaan?
Jättämällä meille yhdeystiedot osoitteessa
https://rovaniemionline.lpages.co/kampanja/

Tilaa uutiset suoraan sähköpostiisi!
Hyväksyn tietosuojalausekkeen ja käyttöehdot. Palvelun tarjoaa MailChimp ( Lue tästä GDPR )
Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat aina ajankohtaiset Rovaniemen seudun uutiset ja tiedot tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi.
Inhoamme spämmiä. Emme anna sähköpostiosoitettasi kenellekään ulkopuoliselle!
Rovaniemi-Online-Taipumattomat_960_banner-Lappi-Suomi
Jaa somessa
Arvostele tämä artikkeli

toimitus@rovaniemionline.fi

Ei kommentteja

Jätä kommentti

X
X