Mikä on Rovaniemi Online?

Rovaniemi Online on yksityisomistuksessa oleva rovaniemeläinen paikallismedia. Julkaisemme artikkeleja, uutisia ja videoida, joiden uskomme olevan tärkeitä ja kiinnostavia rovaniemeläisten tai Rovaniemestä kiinnostuneiden henkilöiden kannalta. 

Olemme täysin sitoutumaton digitaalinen media. Rahoituksemme tulee pääosin paikallisten yritysten tässä mediassa tekemien kampanjoiden kautta. Haluamme tuoda esille, mitä kaikkea Rovaniemi tarjoaa ja nostaa esille kaupunkimme elinvoimaisuutta ja positiivista puolta.

Jakelukanavamme ovat tämän verkkosivun lisäksi sosiaalisen median kanavamme, mitkä löydät sivun ylä- ja alaosasta. Olemme valinneet digitaalisuuden, sillä yksi arvoistamme on vastuullisuus.

Paikalliset asiat kiinnostavat somessa

Sosiaalinen media on tehty ihmiseltä ihmiselle kommunikaatioon. Luotamme siihen, että arkipäiväiset paikalliset uutisaiheet kiinnostavat lukijoitamme ja seuraajiamme. Haluamme nostaa esille rovaniemeläisiä tai tänne linkittyviä persoonia ja tarinoita – unohtamatta tietenkään paikallista tiedottamista. 

400

Facebook -seuraajaa

200

LinkedIn seuraajaa

600

Instagram -seuraajaa

100

TikTok -seuraajaa

Kulttuuri

Urheilu

Politiikka

Kylät

Persoonat

Yrittäjät

Likiliike

Mitä julkaisemme?

Paikallisuus on meidän juttumme ja haluamme pysyä ruohonjuuritasolla. Rovaniemi Online on media, mistä palstatilaa voivat saada kaikki halukkaat – kyläyhdistykset, pienemmätkin järjestöt ja urheiluseurat tai vaikkapa naapurin Eskon jenkkiautoharrastus.

Olemme Likiliike -väärti. Haluamme olla kehittämässä rovaniemeläistä yrittäjyyttä ja tuoda vahvasti esille paikallisten toimijoiden palveluita ja tuotteita. Uskomme, että tästä hyödymme me kaikki.

Toivomme teiltä uutisvinkkejä ja tulemme mielellämme tekemään juttuja ja videoita sinulle tärkeistä asioista, sillä juuri ne kiinnostavat ihmisiä somessa.