Rovaniemeläinen lifestyle-myymälä Valkko on muuttanut uuteen liiketilaan. Yritys palvelee asiakkaitaan jatkossa kävelykadulla, yhdessä Cafe Raiton ja Apukan kanssa.

Valkko perustettiin vuonna 2016. Alusta saakka sen periaatteena on ollut myydä ainoastaan kotimaisia tuotteita. Monet tuotteet valmistetaan paikallisin voimin.

Valkkon laaja valikoima sisältää sekä maailman kuuluja huippubrändejä, kuin myös paikallisten pienyrittäjien laatutuotteita. Kivijalkamyymälän lisäksi tuotteet löytyvät verkkokaupasta osoitteesta https://valkko.fi

100 huikeaa kohdetta Lapissa on Rovaniemi Onlinen ohjelmasarja, missä esitellään monipuolisesti Lapin maakunnan alueen yrityksiä sekä heidän toimintaa. Kohderyhmä sarjalla on Lapista kiinnostuneet kotimaiset ihmiset.

Uutiset-Rovaniemi-Online-Arctic-Laundry-banneri-770x

Timo Tapaninen

Olen Rovaniemi Onlinen perustaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija. Toimin myös Rovaniemi Onlinen omistavan Evigo Oy:n veturina. Kiinnostuksen kohteeni ovat paikallisuudessa sekä siinä, miten yritysten tarjoamat palvelut saataisiin paremmin meidän kaikkien tietoon. Minulla on yksi vuonna 2014 syntynyt poika. Asun Rovaniemellä ja olen kotoisin Posiolta.

Näytä kaikki julkaisut

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *