fbpx

Mediasta

Rovaniemi Online on riippumaton, yksityisomisteinen, digitaalinen paikallismedia, minkä tehtävä on viestiä Rovaniemen alueen tärkeistä asioista kuluttajille sekä yhteiskunnallisille verkostoille ja yrityspäättäjille. Voit lähettää meille juttusi julkaistavaksi täysin maksutta, kunhan se on Rovaniemen asioista kiinnostuneiden kohderyhmälle suunnattua. Kaupallista sisältöä sisältävien juttujen julkaisusta perimme maksun.

Rovaniemi Online tukeutuu vahvasti paikallisuuteen. Digitaalisuutensa vuoksi tarjoamme matalankynnyksen, maksuttoman, viestintäalustan paikalliseen tiedottamiseen alueen yrityksille, seuroille ja järjestöille, vaikuttajille sekä muille tahoille, ketkä haluavat tiedottaa omasta mielestään tärkeistä asioista median seuraajille.

Median toiminnan edellytys ovat yhteistyökumppaneiden mainoskampanjoista saadut tulot. Tämän vuoksi median sisältö perustuu myös kaupalliseen yhteistyöhön ja sivustolla on mainosbannereita.

Rovaniemi Onlinen jakelu perustuu sosiaalisen median ja muiden digikanavien hyödyntämiseen. Voit seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, Linkedinissä ja Youtubessa. Lisäksi voit tilata meidän uutiskirjeemme, jotta sinulta ei jää yhtään artikkelia, videota tai kuvaa näkemättä.

Mikäli sinulla on valmis kirjoitus, kuva, kuvia tai video sellaisesta aiheesta, minkä katsot kiinnostavan Rovaniemi Onlinen seuraajayleisöä, voit lähettää juttusi meille julkaistavaksi. Julkaisemme myös tapahtumia, kalenterissamme. Käymme läpi materiaalin ja julkaisemme sen, mikäli katsomme sen ylittävän uutiskynnyksen eli olevan jollakin tavalla merkittävän seuraajillemme. Voit lähettää meille myös uutisvinkin, mikäli valmista kirjoitusta ei ole.

Meidät voi myös pyytää jutun tai vaikkapa videon tekoon, mikäli koette sen tarpeelliseksi. Artikkelien kirjoitamisesta, kuvien ja videon taltioimisesta sekä niiden käsittelystä perimme maksun. Emme veloita julkaisemisesta mitään.

Kaupallinen yhteistyö tarkoittaa sitä, että teemme artikkelin, otamme kuvia ja/tai tuotamme videon jostain sellaisesta aiheesta, mikä voidaan katsoa olevan suoraa markkinointia – jolla pyritään suoraan vaikuttamaan seuraajiemme ostokäyttäytymiseen. Kaupallisen sisällön julkaiseminen on myös maksutonta ja nämä julkaisut eritellään muista “kaupallinen yhteistyö” -kategoriamaininnalla. Mainonnan palveluista sekä niiden hinnoittelusta on oma osionsa näillä nettisivuilla.

Rovaniemi-Online-uutiset-Rovaniemi-Lappi-Suomi-main-photo

Rovaniemi Online toimisto

Viihtyisä ja kompakti toimistotilamme tarjoaa upeat puitteet digijulkaisujen tekemiselle. Tiloista löytyy kattava video- ja valokuvauskalusto, editointityöpisteet, äänistudio sekä liikuteltava valokuvaustudio.

Osoite

Kolpeneentie 61 A32, 96440 Rovaniemi
toimitus@rovaniemionline.fi
+358 (0) 40 629 0399

Päätoimittaja ja myynti
Timo Tapaninen
timo@rovaniemionline.fi
+358 (0) 40 629 0399

 

Hallinto ja ideointi
Jaakko Varanka
jaakko@rovaniemionline.fi

 

Sisällöntuottaja
Maija Mattiina
maija@rovaniemionline.fi

Yhteydenotto lomakkeen avulla

Lähettämällä lomakkeen, hyväksyt yksityisyyskäyntänteemme sekä palvelumme käyttöehdot.


Tilaa uutiset suoraan sähköpostiisi!
Hyväksyn tietosuojalausekkeen ja käyttöehdot. Palvelun tarjoaa MailChimp ( Lue tästä GDPR )
Liittymällä uutiskirjeemme tilaajaksi, saat aina ajankohtaiset Rovaniemen seudun uutiset ja tiedot tulevista tapahtumista suoraan sähköpostiisi.
Inhoamme spämmiä. Emme anna sähköpostiosoitettasi kenellekään ulkopuoliselle!
Rovaniemi-Online-banneri-Arctic-Laundry-960-uutiset-rovaniemi-lappi-suomi
X
X